• White Facebook Icon

Följ oss på facebook

BackingMinds

Susanne Najafi, BackingMinds VC & Eleven

Susanne Najafi är en serieentreprenör och investerare. Hon är grundare till uppmärksammade riskkapitalbolaget BackingMinds som investerar i bolag som branschen missar. Hon satte ett tidigt mål i livet att starta ett bolag med 100 miljoners omsättning innan hon fyllt 30. Hon nådde målet med sitt bolag Eleven (UBG), ett av Nordens största e-handelbolag inom skönhet och hälsa, där hon även var VD. Att bygga bolag och att hjälpa andra att göra det är hennes stora passion - och helst entreprenörer som annars inte får chansen.  

  

Susanne har tidigare grundat tre techbolag, startat Oriflames dotterbolag i Iran vid 22-års ålder, varit Marketing Manager på Procter & Gamle i Mellan Östern och Asien och har tagit dubbel MSc i Business och Economics. Susanne har blivit utsedd till Årets Ledare, Sveriges Topp 40 under 40, Mest inflytelserika näringslivsentreprenör, Näringslivets Mäktigaste Kvinna och Årets Mama. 

Sara Wimmercranz, BackingMinds VC & Footway

Sara Wimmercranz är en techentreprenör och investerare. Hon är grundare till riskkapitalbolaget BackingMinds som investerar i bolag som branschen missar och Footway som idag är noterat på Stockholmsbörsen på Nasdaq och är ett av de största e-handelsbolagen i Norden. En av hennes drömmar är att se till att alla räknas, oavsett vart man bor eller kommer ifrån och hon tror att teknologi är det rätta verktyget som kommer ta henne dit.  

 

Sara har fått ta emot ett antal priser och utnämningar som Mest Inflytelserika Näringslivsentreprenör av Dagens Industri, nominerad till Näringslivets Mäktigaste Kvinna av Veckans Affärer både 2018 och 2019 och blev nyligen utsedd till en av Sveriges topp 40 serieentrepenörer under 40.

Nästa talare

Passa på att boka dina biljetter medan de finns kvar.