David Ståhlberg

Föreläser 15/10 kl 13.00 om att leda i accelererande förändring.

David Ståhlberg har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef - från startup till storbolag. David är personlig mentor och rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Han har haft ledande roller på Google i Sverige och på Procter & Gamble. Tillsammans med Johan Eriksson och Ekerlids förlag har han släppt en bok om affärs- och organisationsutveckling i en digital värld.

David hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, chefskapet och affären. Med djupa insikter från näringslivet och med en inspirerande ärlighet kring vad digitaliseringen kan innebära öppnar David upp en hissnande diskussion kring förändring, ledarskap och teknologi.

 

Från sitt breda nätverk av ledningsgrupper, forskare och globala tankeledare har David ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna. Men framförallt kommer han med verktyg och energi för att med enkla grepp vända vår komplexa värld av förändring till handling. Från globala trender och drivkrafter rör vi oss snabbt ner till vardagliga exempel, ett uppriktigt ledarskap och en tydlig affärslogik.

Känner du att du lär dig snabbare än omvärlden förändras? Pratar ni främst Om eller Med era kunder? Kommer insikterna i organisationen främst "Uppifrån" eller "Nerifrån"?

 

Som föreläsare är David är en talare som inspirerar och värmer, som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

Nästa talare

Passa på att boka dina biljetter medan de finns kvar.

  • White Facebook Icon

Följ oss på facebook