Tobias Ahlin

Föreläser 16/10 kl 12:30.

Tobias Ahlin har nått en internationell publik genom sina föreläsningar och har de senaste två åren föreläst i 18 olika länder, bland annat för The New York Times i New York och på Facebooks högkvarter i Tel Aviv.

 

Han har själv haft en central roll i den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker. Tobias har varit designchef på Mojang och drivit designen för ett av världens mest populära spel någonsin - Minecraft. Han var den tredje designern som anställdes på Spotify och han har varit utvecklare och produktdesigner på GitHub i San Francisco. Idag sitter han i juryn för Svenska Designpriset, är en frekvent föreläsare på acceleratorer, företag och skolor runtom i landet och han jobbar dagligen med de tekniker som driver den digitala revolutionen framåt.

 

Trots hans tekniska bakgrund är hans föreläsningar lättillgängliga, pedagogiska och fokuset ligger ofta på ledarskap, människan, och samhället. Med hans djupa förståelse för hur moderna organisationer och startups hanterar morgondagens utmaningar målar han upp de största hoten och konflikterna som vi står inför och vad vi måste göra för att ta oss igenom den digitala revolutionen på ett produktivt och hållbart sätt.

Nästa talare

Passa på att boka dina biljetter medan de finns kvar.

  • White Facebook Icon

Följ oss på facebook